I ”Galleri Sønderborg” beliggende på gågaden i Sønderborg, er jeg i juli og august repræsenteret i det store 360 m2 Galleri. Her viser jeg fortrinsvis landskabsmalerier, men har også indleveret andre eksperimenterende værker, galleriet kan vise.

Det dynamiske ”Galleri Sønderborg” er beliggende Perlegade 57, og det er et stort galleri med mange kunstnere repræsenteret – så der er meget at opleve.

”Galleri Sønderborg” – Perlegade 57, Sønderborg, tlf. 30 54 32 82
Åben: Tirsdag – Fredag kl. 12 – 17.30, Lørdag kl. 10 – 14.

“Experience Nordic” (70 x 99 cm.), Kirsten Hjortlund og Kim Frisk fra Galleri Sønderborg

På grund af Covid-19 og lukkede grænser mv. aflyste jeg Skagen – udstillingen i juni i år. I stedet er jeg glad for denne udstillings mulighed i hele juli og august måned.

I indbydes til Fernisering Lørdag d. 11. juli kl. 11 – 14, hvor jeg også selv vil være tilstede.

“Travelling” (100 x 120 cm.)

Send en SMS, hvis I kommer langvejs fra i udstillingsperioden. Så vil jeg, hvis det er muligt, være tilstede og præsentere mine malerier i galleriet for jer.

Dejlig sommer til jer!
De varmeste hilsner Kirsten

Gennem det sidste år har jeg arbejdet på min store solo-udstilling, der vises fra mandag d. 16. september med FERNISERING samme dag kl. 17, i det moderne KULTURHUS i SKANDERBORG.

Her er virkelig forskellige malerier i min empatiske / ekspressive stil, endvidere mange eksperimenter, – men den røde tråd igennem alt der vises er: Lyset og Glæden.

Jeg glæder mig til at vise alle Jer, der følger mig, helt nye arbejder – og selv er jeg glad for at have fået gennembearbejdet og afsluttet flere af de store malerier, jeg har arbejdet på i årevis 😊

“Sensommer” (97 x 130 cm.)


Til FERNISERINGEN, som Kulturhuset afholder d. 16. september kl. 17, er jeg selv tilstede og håber at hilse på rigtig mange af Jer!

Udstillingen varer til og med d. 22. oktober, og kan ses hver dag i Kulturhusets åbningstid.

Adresse: Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg (kort)

Se mere om udstillingen på Kulturhusets hjemmeside her.

“Livet i Lyset” (40 x 40 cm.)

Dejligt Efterår og Glade hilsner!

Kære Alle!
Lyset er vendt tilbage og foråret er vist allerede kommet….

Det er en fornøjelse at orientere jer om alle mine kunst-aktiviteter i Påsken – og hvad der vil ske i 2019!

Aktuelt er jeg i påsken af Vesthimmerlands Kunstforening inviteret til at udstille på Vitskøl Kloster – tæt ved byen Aars. Her vil I kunne møde mig på Ferniseringsdagen Skærtorsdag kl. 14 – 17. (Åben alle påskedage 10 – 17).

Klik her for at se ferniserings invitationen.


I samme tidsrum er jeg i Sønderjylland repræsenteret i Palæet ”Augustiana” 1. sal, 6440 Augustenborg (kort), og i Kunstnersammenslutningen ”Kunstværket” i Augustenborg (kort), hvor jeg også har værksted.

Her viser jeg lyse landskabsmalerier og eksperimenterende værker. Disse to steder ligger ca. 1.5 km. fra hinanden. Åbent alle påskedage kl. 11 – 17. Jeg vil selv være tilstede i ”Kunstværket” søndag 21.4 kl. 11 – 14.


Efteråret 2019: En spændende udstillingsopgave venter – idet Skanderborg Kulturhus (kort) har inviteret mig til at afholde en stor solo-udstilling i deres meget smukke og store nye hus, beliggende ned til Skanderborg sø.

Denne udstilling, der er under forberedelse, bliver måske den største, jeg nogensinde har vist, og den finder sted fra mandag 16.9 – 22.10. Blot til jeres foreløbige orientering!

Jeg ønsker Jer Alle en God Påske!

 

 

Igen i sommer udstiller jeg ekspressive landskabs malerier på Skagen sammen bronzekunstner Lene Purkær Stefansen og hendes spændende forskellige skulpturer i Galleri Molevit på Skagen 5. – 17. juni. Sidste gang vi udstillede i Galleri Molevit var i 2015, men vi er nu klar til igen at give jer og det internationale publikum, der er på sommertur på Toppen af Danmark en kunstoplevelse.

I er derfor velkomne til at få en Kunstoplevelse i Galleriet, der ligger 50 meter fra Torvet på Jens Klarupsvej 1 (se kort). (Mellem Hotel Petit og Plesners Hotel.)

Galleriet er åben alle dage kl. 11 – 18.

   


I juli og august vil det sønderjyske publikum og alle andre interesserede have mulighed for at se mine malerier i Panorama-restauranten på Benniksgaard Hotel i Rinkenæs (se kort). Det er et “Small Danish Hotels”, med en markant hovedbygning fra 1782, beliggende enestående smukt ned til Flensborg Fjord.

Indbydelse til FORÅRSUDSTILLING i Billund Kunstforening 11. april – 6.maj 2018.

Fernisering Onsdag d. 11. april kl. 17. hvor jeg selv er til stede og håber at møde flere af Jer!

”På Tur” (60 x 80 cm.)


På denne separat-udstilling viser jeg de nyeste af mine ekspressive, men også empatiske landskabs – malerier fra Danmark: vest, syd, nord og rundt omkring, men også enkelte eksperimenterende billedlige udtryk er med på udstillingen. Her er en sjælden mulighed for at se helheder i mit arbejde; idet jeg længe har koncentreret mig om arbejdet i atelieret, og nu glæder mig til at vise jer resultaterne. 
På ferniserings-dagen kan I også hilse på den nordjyske bronzekunstner Lene Purkær Stefansen som viser et udvalg af sine meget populære bronze-skulpturer;  inspireret af det følelsesmæssige samspil mellem mennesker med inspiration fra hverdagen.

Se mere på: www.lenepurkaer.dk

Billund Centret
Hans Jensens vej 6, 7190 Billund (kort)
Åben mandag – fredag 8 – 22, søndag og helligdage 8 – 20.

“Transformation”


Sommer aktiviteter

  • 5 – 17. juni: ”Galleri Molevit” – Skagen midtby
  • Juli – august: ”Benniksgaard Hotel” – Flensborg Fjord

“Udsyn – Gyldent Lys”, 2 x (84 x 101 cm.)

Ny udstilling i Sønderjylland!

5. November 2017 19:52  /  Europe, Udstilling

Udstilling i November – December på Privathospitalet i Kollund – tæt på den danske grænse i Sønderjylland

Her kan I se flere af mine eksperimenterende malerier – med hver deres udtryk og historie, hvor jeg har anvendt andre materialer / teknikker. I vil også kunne se mine ekspressive landskabsmalerier fra forskellige egne af Danmark. Flere i små formater.

Privathospitalet i Kollund
Bredsdorffvej 10
6340 Kollund

Udstillingens åbningstid: hverdage 9 – 17, fredag 9 – 16.

”Impression” (24 x 30 cm.) og Against Sunset (60 x 102 cm.)

Det overrasker mig selv – igen, igen, hvor lang tid, det tager at få arbejdet ”det rigtige udtryk frem” i hvert maleri. Der skal mange lag og betragtninger til – og der skal arbejdes ”frem og tilbage”, før motivet endelig efter lang tid, fremstår enkelt og ukompliceret – og maleriet er færdigt!

“Sommer i Danmark” (60 x 80 cm.)

Med hensyn til 2018, kan jeg oplyse allerede nu, at en af årets sommer-udstillinger bliver i Skagen – i Galleri Molevit i starten af Juni (5 – 17. juni 2018). Jeg glæder mig til et gensyn.

Tak for mange henvendelser og efterfølgende besøg i mit atelier i Sønderborg i det forgangne år. Det er altid dejligt at møde jer, og vise nye og igangværende arbejder frem. Lokalt arbejder jeg lige nu sammen med en aktør, på spændende planer om kommende atelier-besøg af små grupper udenbys gæster.

Netop nu vil jeg selv kunne være til stede på den aktuelle udstilling i Kollund, hvis det ønskes. Kontakt mig gerne og lav en aftale herom. Billederne udskiftes med andre ved evt. salg.

Glade November hilsner til Alle 
Kirsten Hjortlund

Jeg udstiller lokalt i Sønderborg fra d. 1. – 30. november i lyse og lette lokaler hos:

Nordea
Perlegade 9
6400 Sønderborg
(Dagligt kl. 10 – 16).

Det er min første større offentlige udstilling siden foråret, og I vil kunne møde mig personligt torsdag d. 10. og tirsdag d. 29. november – begge dage kl. 15 – 16, hvor banken samtidig er vært ved en lille glad kop kaffe!

Ved samme lejlighed præsenterer færøske Berghild Lamhauge Holst sine ekspressive portræt-malerier.

Det kunne være hyggeligt at møde jer her!

”Impressions” (40 x 52 cm.)


I Nordtyskland, Kiel er jeg aktuelt repræsenteret på den censurerede Vandre-udstilling ”Grænzeland”, som går over grænsen d. 22. januar – 26. februar hvor den vises i Det røde Palæ, Palævej 12 i Augustenborg. Herefter vises udstillingen i Skærbæk, Kunstnerhuset og slutter i maj 2017 i Flensborg, Kulturturm. Se evt. mere: www.ffkk.org


I dette nyhedsbrev vil jeg også gerne orientere jer om ”Kunstværket” i Augustenborg, som er en form for kunstnerkoloni for 51 forskellige kunstnere – og jeg er en af dem! Her starter jeg forberedelser, i den lange proces, det er for mig at male hvert billede, inden endelig færdiggørelse i mit atelier. ”Kunstværket” er et spændende dynamisk sted, som er åbent for publikum den sidste weekend hver måned lørdag – søndag kl. 11 – 16, hvor nogle kunstnere samtidig arbejder i deres værksted, og andre viser rundt.

“På Oplevelse” (60 x 102 cm.)

I er velkomne til at kontakte mig for et besøg i mit primære atelier efter Nordea udstillingen, og ellers ønsker jeg hyggelige tider til Jer ALLE i de kommende måneder!

Jeg udstiller lokalt i Sønderborg fra d. 1. – 30. november i lyse og lette lokaler hos:    Nordea, Perlegade 9, 6400 Sønderborg (Dagligt kl. 10 – 16).

Det er min første større offentlige udstilling siden foråret, og I vil kunne møde mig personligt torsdag d. 10. og tirsdag d. 29. november – begge dage kl. 15 – 16, hvor banken samtidig er vært ved en lille glad kop kaffe!

Ved samme lejlighed præsenterer færøske Berghild Lamhauge Holst sine ekspressive portræt-malerier.

Det kunne være hyggeligt at møde jer her!

Impressions 40 x 52 cm.

Impressions 40 x 52 cm.


I Nordtyskland, Kiel er jeg aktuelt repræsenteret på den censurerede Vandre-udstilling ”Grænzeland”, som går over grænsen d. 22. januar – 26. februar hvor den vises i Det røde Palæ, Palævej 12 i Augustenborg. Herefter vises udstillingen i Skærbæk, Kunstnerhuset og slutter i maj 2017 i Flensborg, Kulturturm. Se evt. mere: www.ffkk.org


I dette nyhedsbrev vil jeg også gerne orientere jer om ”Kunstværket” i Augustenborg, som er en form for kunstnerkoloni for 51 forskellige kunstnere – og jeg er en af dem! Her starter jeg forberedelser, i den lange proces, det er for mig at male hvert billede, inden endelig færdiggørelse i mit atelier. ”Kunstværket” er et spændende dynamisk sted, som er åbent for publikum den sidste weekend hver måned lørdag – søndag kl. 11 – 16, hvor nogle kunstnere samtidig arbejder i deres værksted, og andre viser rundt.


På oplevelse (60 x 102 cm.)

På oplevelse (60 x 102 cm.)

I er velkomne til at kontakte mig for et besøg i mit primære atelier efter Nordea udstillingen, og ellers ønsker jeg hyggelige tider til Jer ALLE i de kommende måneder!

De bedste hilsner Kirsten Hjortlund

Der sker hele tiden noget på Perlegade i Sønderborg…

Indtil sidste åbningsdag d. 10. maj viser jeg smuk bronze og mine nyeste malerier i Butiks-galleriet, Perlegade 73 (tæt på Føtex).

Kom ind og se enkelte lokale motiver fra Høruphav og Sønderborg, foruden de øvrige nyere ekspressive landskabsmalerier… og oplev også de nye smukke bronzefigurer, skabt af den Nordjyske billedhugger Lene Purkær Stefansen (se hjemmeside).

Lene og jeg har udstillet sammen i Skagen i flere år, og jeg har meget ofte oplevet publikums begejstring over hendes værker, hvor temaerne er det følelsesmæssige samspil mellem mennesker. Jeg er glad for at kunne præsentere disse empatiske bronzefigurer i Sønderborg – flere af dem kan ses i udstillingsvinduet.
Det er dejligt at vise min kunst i min egen by, og jeg har haft en rigtig fin udstillingsperiode i en dejlig butik, (som nu kan lejes af andre!) – så tak til jer, der har været forbi, og velkommen til jer, der stadig kan nå at få en oplevelse i Perlegade!
De fleste gæster har bemærket og kommenteret det særlige lys, farverne og oplevelserne i malerierne. Måske vil du også opleve det?

 

“Udsyn – Dybbøl Banke” 2 stk. (72 x 100 cm)

 

Butiks-Galleriet, Perlegade 73, Sønderborg har åbent de sidste 6 åbningsdage:

April
Tirsdag  d. 26 kl. 14.30 – 18
Fredag d. 28. kl. 14.30 – 18
Lørdag d. 30. (lukket)

————————————–
Maj
Tirsdag d. 3. (lukket)
Onsdag d. 4. kl. 14.30 – 18
Fredag d. 6. kl. 14.30 – 18
Lørdag d. 7 kl. 10.30 – 14

Tirsdag d. 10. maj kl. 14.30 – 18 – sidste åbningsdag.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende besøg i galleriet eller i mit atelier-værksted, på Ydunsvej, når udstillingen er afsluttet.

På forhåbentligt Gensyn og Godt Forår til alle!

Jeg rykker i påsken til Aalborg Kongres og Kultur Center – også kaldet Aalborg Hallen – hvor ”Kunst for alle” for første gang i Aalborg by arrangerer en Kunstmesse med 75 etablerede kunstnere.

I kan finde mig på stand 67 alle dage – her viser jeg mine nyeste ekspressive landskabs-malerier, inspireret af bl.a. naturen i Nordjylland.

Nature

Nature

 

Direktør for AKKC Ernst Trillinggaard holder åbningstalen kl. 17 om onsdagen. Du / I er naturligvis velkomne til at være med her også.  Send mig hurtigt en besked, hvis du / I ønsker en fribillet til Ferniseringen onsdag d. 23 marts kl. 16 – 19.

Åbningstid i påsken – torsdag til søndag er kl. 11 – 17.

”Kunst for Alle”
Aalborg Kongres og Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Se mere på www.kunstforalle.dk

Kontakt mig endelig på mobil 20280154 eller khj@k-hjortlund.dk hvis du / I har spørgsmål.
Oplysning: Denne sommer udstiller jeg ikke i Skagen, men fra maj – september vil jeg i år være repræsenteret i Butik Namaste’, Sct. Laurentivej 37, Skagen

Kirsten Hjortlund fremviser Aftenlys (40 x 52 cm.)

Kirsten Hjortlund fremviser Aftenlys (40 x 52 cm.)

Butiks-Galleriet, Perlegade 73, Sønderborg har i påsken kun åben 2. påskedag kl. 12 – 14, hvor der vises nye malerier. Herefter er åbningstiden igen tirsdag 14.30 – 18 samt lørdag 10.30 – 14 indtil sidste åbningsdag d. 28. april.