Atelier Kirsten Hjortlund Påske 2019

7. April 2019 18:25  /  Fernisering, Invitation, Udstilling

Kære Alle!
Lyset er vendt tilbage og foråret er vist allerede kommet….

Det er en fornøjelse at orientere jer om alle mine kunst-aktiviteter i Påsken – og hvad der vil ske i 2019!

Aktuelt er jeg i påsken af Vesthimmerlands Kunstforening inviteret til at udstille på Vitskøl Kloster – tæt ved byen Aars. Her vil I kunne møde mig på Ferniseringsdagen Skærtorsdag kl. 14 – 17. (Åben alle påskedage 10 – 17).

Klik her for at se ferniserings invitationen.


I samme tidsrum er jeg i Sønderjylland repræsenteret i Palæet ”Augustiana” 1. sal, 6440 Augustenborg (kort), og i Kunstnersammenslutningen ”Kunstværket” i Augustenborg (kort), hvor jeg også har værksted.

Her viser jeg lyse landskabsmalerier og eksperimenterende værker. Disse to steder ligger ca. 1.5 km. fra hinanden. Åbent alle påskedage kl. 11 – 17. Jeg vil selv være tilstede i ”Kunstværket” søndag 21.4 kl. 11 – 14.


Efteråret 2019: En spændende udstillingsopgave venter – idet Skanderborg Kulturhus (kort) har inviteret mig til at afholde en stor solo-udstilling i deres meget smukke og store nye hus, beliggende ned til Skanderborg sø.

Denne udstilling, der er under forberedelse, bliver måske den største, jeg nogensinde har vist, og den finder sted fra mandag 16.9 – 22.10. Blot til jeres foreløbige orientering!

Jeg ønsker Jer Alle en God Påske!

 

 

No comments yet