Fra Sønderjylland til Skagen – Sommerhilsen fra Atelier KHJ

27. July 2021 22:20  /  Galleri, Skagen, Udstilling

I år er det en dejlig sommer i Danmark, som jeg håber I allesammen nyder.
Det er også skønt med udadvendte aktiviteter! – og her orienterer jeg om steder i syd og nord, hvor I kan se kunstneriske indtryk fra min hånd denne sommer 😊

Aktuelt kan man til og med torsdag d. 29. juli se det netop færdiggjorte maleri: ”Dybbøl Banke – stubmarker” på KUNSTPUNKT´s Jubilæumsudstilling.

Storegade 14
6440 Augustenborg (daglig 11 – 17).

Dybbøl Banke – stubmarker (2 stk. 100 x 72 cm.)

Denne sommer er der endnu en god grund til at tage en tur til Skagen, da jeg i år udstiller på ”Toppen af Danmark” – fra onsdag d. 11. august til og med tirsdag d. 17. august. Det er jeg rigtig glad for – denne gang kan I finde mine malerier i Galleri Skagen – beliggende midt på gågaden.

Det er min største udstilling i år, og det er mit håb at kunne give publikum en god oplevelse ved at vise mine nyeste ekspressive landskaber, men også øvrige billedlige eksperimenter. Galleri Skagen deles med indehaveren Gitte Toft, der viser indtryk fra området.

Jeg vil forsøge selv at være tilstede det meste af tiden, men send en sms 20280154, hvis Du / I vil være helt sikre på at møde mig. Det er altid dejligt med et personligt møde 😊

Galleri Skagen (Facebook side / hjemmeside)
Sct. Laurentiivej 40 A, 9990 Skagen (Google Maps)
(Åben man – lør. 10 – 17, søn 11 – 15.)

”Light” (30 x 30 cm.)

Skulle nogen i det ligeledes skønne Sønderjylland eller på rejse dertil være interesseret i at aflægge mit Sønderborg-atelier et uforpligtende besøg, er dette igen muligt i perioder i efteråret, ved at kontakte mig først.

Forsat dejlig sommer – August og September er altid de smukkeste måneder.

Kirsten

No comments yet