Galleri Kirsten Hjortlund – April / Maj

25. April 2016 23:26  /  Ikke kategoriseret

Der sker hele tiden noget på Perlegade i Sønderborg…

Indtil sidste åbningsdag d. 10. maj viser jeg smuk bronze og mine nyeste malerier i Butiks-galleriet, Perlegade 73 (tæt på Føtex).

Kom ind og se enkelte lokale motiver fra Høruphav og Sønderborg, foruden de øvrige nyere ekspressive landskabsmalerier… og oplev også de nye smukke bronzefigurer, skabt af den Nordjyske billedhugger Lene Purkær Stefansen (se hjemmeside).

Lene og jeg har udstillet sammen i Skagen i flere år, og jeg har meget ofte oplevet publikums begejstring over hendes værker, hvor temaerne er det følelsesmæssige samspil mellem mennesker. Jeg er glad for at kunne præsentere disse empatiske bronzefigurer i Sønderborg – flere af dem kan ses i udstillingsvinduet.
Det er dejligt at vise min kunst i min egen by, og jeg har haft en rigtig fin udstillingsperiode i en dejlig butik, (som nu kan lejes af andre!) – så tak til jer, der har været forbi, og velkommen til jer, der stadig kan nå at få en oplevelse i Perlegade!
De fleste gæster har bemærket og kommenteret det særlige lys, farverne og oplevelserne i malerierne. Måske vil du også opleve det?

 

“Udsyn – Dybbøl Banke” 2 stk. (72 x 100 cm)

 

Butiks-Galleriet, Perlegade 73, Sønderborg har åbent de sidste 6 åbningsdage:

April
Tirsdag  d. 26 kl. 14.30 – 18
Fredag d. 28. kl. 14.30 – 18
Lørdag d. 30. (lukket)

————————————–
Maj
Tirsdag d. 3. (lukket)
Onsdag d. 4. kl. 14.30 – 18
Fredag d. 6. kl. 14.30 – 18
Lørdag d. 7 kl. 10.30 – 14

Tirsdag d. 10. maj kl. 14.30 – 18 – sidste åbningsdag.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende besøg i galleriet eller i mit atelier-værksted, på Ydunsvej, når udstillingen er afsluttet.

På forhåbentligt Gensyn og Godt Forår til alle!

No comments yet