Invitation til Kunstudstillingen “Livet i Lyset”

19. October 2015 11:47  /  Fernisering, Invitation, Udstilling

Det er en glæde – sammen med Haderslev Kunstforening – at invitere jer til Fernisering lørdag d. 24. oktober kl. 14 – 16 på udstillingen ”Glæden i Lyset”,hvor jeg viser mine nyeste ekspressive, farverige landskabsmalerier.

Udstillingen vises i Det Gamle Havnekontor, beliggende:
Jomfrustien 52, 6100 Haderslev

Udstillingen er en separat udstilling, så foruden mine nyeste ekspressive landskabsmalerier er det også muligt at se andre ”vildere” billedlige udtryk, jeg har arbejdet med gennem længere tid og som ikke er blevet vist på andre udstillinger før.

Out for a walk (90 x 100 cm)

”Out for a walk” (90 x 100 cm)

Jeg glæder mig meget til udstillingen, som Haderslev Kunstforening arrangerer.

”Det er igen mit mål at vise alt det, der ligger derude, men som vi ofte er for travle til at se. Man må i mine malerier gerne fornemme, at der er mere derude, end det man umiddelbart ser”.

KHJ-motiv-i-have

”Happy”  (90 x 90 cm)

Kunstforeningen er vært ved en forfriskning.

Jeg håber vi ses på lørdag til Ferniseringen kl. 14 – 16 🙂

Udstillingen kan ses lørdage – søndage kl. 13 – 16 i perioden 25. oktober til og med den 29. november.

No comments yet